logo_empátia arany

10.000 adag egészséges étel.

Adományozz friss, tápláló és minőségi ételt.

Biztonságos utalás.

Minden adomány számít.

Empátia Sztori Nonprofit Kft.

Számlaszám: 11732071-23260133-00000000

Bank: OTP Bank

Közlemény rovatba: Adomány

 

Külföldi utalás esetén:

IBAN: HU03117320712326013300000000

SWIFT: OTPVHUHB

Minőségi ételt kínálunk...

A jövő generációja - Empátia Sztori

a jövő generációjának

Iskolákba látogatunk el, ahol az etikus, fenntartható és tudatos életszemléletet tanítjuk a diákoknak, miközben ízletes, egészséges ételekkel kínáljuk meg őket. A jövő hamburgere növényi alapú és nem árt a testünknek.

Orvosok és betegek - Empátia Sztori

a betegeknek és gyógyítóknak

Ha az egészségünk a tét, akkor csakis a valódi, tudományosan bizonyított tényekre szabad hallgatnunk: olyan ételeket szállítunk kórházaknak, melyek garantáltan tápanyagban gazdag, gyógyító hatásúak.

Nélkülöző családok - Empátia Sztori

a nélkülöző családoknak

Senkinek nem szabadna éheznie és tápanyagokban hiányt szenvednie. Éppen ezért, felkutatjuk a rászoruló családokat, és friss, meleg ételekkel, valamint tartós élelmiszerekkel látjuk el őket.

Régóta fiatalok - Empátia Sztori

a régóta fiataloknak

Felpörgetjük a hangulatot az idősotthonokban azzal, hogy új ízeket és élményeket viszünk a lakóknak. Tanítjuk őket, miközben mi is tanulunk tőlük. Az aktivistáink lelkesedése és az idősek bölcsessége együtt etikusabbá teheti a világot.

Az utca embere - Empátia Sztori

az utca kíváncsi emberének

Nem számít, hogy életed tárgyalására, az esküvődre vagy a fiad diplomaosztójára sietsz, mindig tudnod kell lazítani és lassítani. Állj meg egy percre és fogadj el tőlünk egy ízletes ételkóstolót, hogy megismerd a növényi alapú ízvilágot.

Fedél nélkül élők - Empátia Sztori

a fedél nélkül élőknek

Az utca nem egy otthon. Mindenkinek jár a higiénia, a tápanyagban gazdag étkezés, a méltóság, a szeretet és még sok más. Ha otthont nem is, törődést, kedvességet és tápláló ételeket tudunk biztosítani azoknak, akik ma az utcán élnek.

Itt az idő összefogni.

A támogatásod jelenti a működésünk mozgatórugóját: tápláló ételt adományozunk és jelentőségteljes történeteket mesélünk el. Annak érdekében, hogy valóban egészséges fogásokat kínáljunk, költségeink magasabbak. Arra kérünk, járulj hozzá a minőségi alapanyagokból készült menü elkészítéséhez.

Az Empátia Sztori küldetése, hogy a személyes történetek és a jótékonyság segítségével fejlesszük a társadalmunk mentális jólétét – az együttérzést, a nyitottságot és a fontos témák körüli párbeszédet.