logo_empátia arany

Elsöprő siker: a vártnál ötször többen vettek részt vegán előadásunkon a Kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban

Az Empátia Sztori legutóbbi eseménye a Kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban minden várakozást felülmúlt. Ami kezdetben egy csendes, 20 fős hallgatóságnak indult, hamarosan egy lelkes, 80-100 fős tömeggé duzzadt, ami megtelítette az egész aulát. Vida Raul inspiráló előadása sokkal több diákhoz jutott el, mint az előzetesen remélte az intézmény.

Az előadás témája a veganizmus, a környezetvédelem és az egészséges növényi étrend volt, amely nemcsak információkban volt gazdag, de interaktív nyílt vitákat és kérdéseket is magában foglalt, így valóban mélyreható és személyre szabott élményt nyújtott minden résztvevő számára.

A diákok és tanárok által kapott, információkkal teli szórólapok tovább mélyítették az előadás által generált hatást, biztosítva, hogy a tanulságok túlmutassanak az előadás időtartamán, és hosszú távú változásokra inspirálják a közönséget. Az, hogy ennyi ember gyűlt össze, hogy többet tudjon meg a fenntarthatóságról és az egészséges étrendről, valamint az állatok megóvásáról, újabb tanúbizonyságot tesz arról, hogy az Empátia Sztori üzenete országszerte rezonál a fiatal közösséggel.

Ez az esemény nemcsak a Bibó István tanári karának, hanem szervezetünk számára is óriási siker volt, megerősítve elkötelezettségünket amellett, hogy pozitív változásokat hozzunk létre a társadalomban. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen nagy hatást gyakorolhattunk, és izgatottan várjuk a következő lehetőséget, hogy továbbra is inspiráljuk és tájékoztassuk a magyar lakosságot – az állatokért, a bolygóért és az egészségünkért.

Fotók: Porkoláb Edit

Oszd meg ismerőseiddel

Korábbi kampányaink:

Antal - Empátia Sztori

Antal: Az élet folyamatosan tanít bennünket

„Miskolcon születtem, vegyes családban, egykeként. Anyukám német felmenőkkel rendelkező magyar, apukám viszont egyiptomi volt. Két évesen költöztünk fel Budafokra, s tíz voltam, amikor édesanyám öngyilkos