logo_empátia arany

539 adag egészséges étel anyák napján és a munka ünnepén

Május elsején, miközben egy napon élvezhettük az anyák napját és a munka ünnepét, az Empátia Sztori aktivistái egy plusz élménnyel tették szebbé több száz ember napját – ízletes, egészséges ételekkel és edukációs előadásokkal.

Ismét a Kecskeméti Vadaskert bejárata előtt került megrendezésre egy esemény, amelyen az Empátia Sztori saját sátrába várta az érdeklődő, pihenni vágyó kicsiket, nagyokat és mindenki mást.

Fenséges brownie, csokimousse, bolognai spagetti és mexikói chilis bab került kiosztásra az érdeklődők között. Örömmel fogadtuk a temérdek mennyiségű pozitív visszajelzést a fenntartható és etikus ételeinkre, melyet ezúttal is 100% ingyen kínáltunk, hogy hírét vigyük az ízletes, növényi alapú ételeknek. Ezek az ételek ugyanis – minden más adományunkhoz hasonlóan – állati eredetű alapanyagoktól mentesen készült, vigyázva ezzel a csodálatos bolygónkra, az állatok értékes és pótolhatatlan életére, valamint embertársaink egészségére.

Fotók: © Empátia Sztori

Oszd meg ismerőseiddel

Korábbi kampányaink:

Máté István - Golgota Ellátó - Empátia Sztori

Máté István: Hiszek a segítség erejében

„Majd’ két évtizeden át dolgoztam a multik világában. Idővel azonban rájöttem, nem oda tartozom. A projektközpontú gondolkodás, amelyben csak egy pótolható darab vagy, egyre idegenebbé

400 adag vidám vegán sütemény gyermeknapra

Hisszük, hogy a gyermekek mindenféle külső hatás nélkül is, már születésüktől kezdve empatikusak az emberek és állatok iránt egyaránt. Őket ünnepeltük május 29-én, gyermeknapon 400