logo_empátia arany

400 adag vidám vegán sütemény gyermeknapra

Hisszük, hogy a gyermekek mindenféle külső hatás nélkül is, már születésüktől kezdve empatikusak az emberek és állatok iránt egyaránt. Őket ünnepeltük május 29-én, gyermeknapon 400 adag tej- és tojásmentes brownie-val.

Kicsik és nagyok egyaránt ámultan ízlelgették az Empátia Sztori gyermeknapi ajándékait – a hagyományos brownie mellett meggyes-csokis, extra csoki darabos és gluténmentes változat is elérhető volt, ám ez még nem minden: álompuha almás pitével is kényeztettük az édesszájú gyerkőcöket és a kíváncsi szüleiket.

Miközben megismerték a növényi alapú desszertek miértjét és hogyanját, az empátiáról, kedvességről, állatszeretetről és fenntarthatóságról is szó esett, amely valóban közel áll a lurkókhoz. Sokan elmondták nekünk, hogy valójában mennyit tesznek a környezetükért, és a növényi alapú finomságok megismerésével most egy újabb lépést tehetnek azért, hogy a bolygónk örökre gyönyörű, virágzó, élettel teli maradhasson. Ehhez a növényi étrend elsajátítása egy igen hatékony kezdet.

Fotók: Bakó Mihály

Oszd meg ismerőseiddel

Korábbi kampányaink:

Antal - Empátia Sztori

Antal: Az élet folyamatosan tanít bennünket

„Miskolcon születtem, vegyes családban, egykeként. Anyukám német felmenőkkel rendelkező magyar, apukám viszont egyiptomi volt. Két évesen költöztünk fel Budafokra, s tíz voltam, amikor édesanyám öngyilkos

Z. Kiss Adrienn története - Empátia Sztori-min

Z. Kiss Adrienn: A szeretethez nem kellenek szavak

„Csongi maga volt számunkra a csoda. A mi újszülött, csodaszép kisfiúnk. Nagyon fiatalon találkoztunk Zalánnal, de már a megismerkedésünk pillanatától kezdve tudtuk, „a” gyermek érkezésével