logo_empátia arany

Állatjogi előadás a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium 80 diákjának

Az Empátia Sztori ezúttal a Budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban tartott előadást diákoknak és tanároknak egyaránt. A nap fénypontja Vida Raul, szervezetünk elkötelezett vezetőjének előadása volt, aki 80 lelkes diákot kalauzolt el a veganizmus, a környezetvédelem és az egészséges növényi étrend fontosságának és előnyeinek bemutatására.

Az előadás során a diákok nemcsak mélyreható betekintést nyertek a veganizmus etikai, környezeti és egészségügyi aspektusaiba, hanem lehetőségük nyílt arra is, hogy őszintén beszélgessenek, kérdéseket tegyenek fel. Az interaktivitás és a nyitottság elősegítette, hogy a hallgatóság aktívan részt vegyen a diskurzusban, ami hozzájárult a téma iránti tudatosság és érdeklődés növekedéséhez.

Az előadás végén átadott, információkkal teli szórólapok tovább erősítették szervezetünk üzenetét, lehetővé téve a nyitott érdeklődők számára, hogy otthonukban is folytassák az ismeretszerzést és megosszák új tudásukat családjukkal, barátaikkal. Ezek a szórólapok nemcsak praktikus tanácsokat és tippeket tartalmaztak a fenntartható és egészséges életmódra való áttéréshez, hanem inspiráló történeteket is felvázoltak arról, hogyan változtathatunk a világon kis lépésekben.

A néhány órás esemény hatása messze túlmutatott a gimnázium falain. Hangsúlyozta az oktatás és a párbeszéd fontosságát a fiatal generációk környezettudatos és etikus életmódra való ösztönzésében. Az Empátia Sztori büszke arra, hogy ilyen jelentős hatást gyakorolhat a fiatal generációra, és hálás minden résztvevőnek, támogatónak.

Ez a siker inspirál minket arra, hogy továbbra is elkötelezetten dolgozzunk küldetésünkön: tájékoztatni, inspirálni és cselekvésre ösztönözni az embereket a fenntarthatóbb és etikusabb világért.

Fotók: Porkoláb Edit

Oszd meg ismerőseiddel

Korábbi kampányaink: