logo_empátia arany

274 adagos gyermeknapi ételadomány a kecskeméti EGYMI Autizmus Centrumnak

A fennállása óta először kapott ételadományt a kecskeméti EGYMI Autizmus Centrum több intézménye – derült ki a tagintézmény-vezetőtől, aki hálásan fogadta a gyermeknapi felajánlást.

A növényi alapanyagokból készült mindenmentes brownie, és a szintén teljesen növényi alapú falafel golyókból, fasírtokból, sültekből és sajtból összeállított tálak óriási sikert arattak az iskolában. Az akció alatt az állattenyésztés és a világjárványok kapcsolatáról szóló részletes szóróanyagok is kaptak az iskolák.

A tagintézmény-vezető, aki maga is egész életében vegetáriánusként élt, hálásan megköszönte az aktivisták tevékenységét és lelkesedését, és bemutatta az iskola csodálatos módszereit a gyermekek fejlesztésére: tanulást motiváló jutalmak, kedvesség, megértés lakozik a pedagógusok szívében a gyermekekkel szemben.

Oszd meg ismerőseiddel

Korábbi kampányaink:

Máté István - Golgota Ellátó - Empátia Sztori

Máté István: Hiszek a segítség erejében

„Majd’ két évtizeden át dolgoztam a multik világában. Idővel azonban rájöttem, nem oda tartozom. A projektközpontú gondolkodás, amelyben csak egy pótolható darab vagy, egyre idegenebbé

400 adag vidám vegán sütemény gyermeknapra

Hisszük, hogy a gyermekek mindenféle külső hatás nélkül is, már születésüktől kezdve empatikusak az emberek és állatok iránt egyaránt. Őket ünnepeltük május 29-én, gyermeknapon 400